Burse - Fonduri mutuale

Broker Cluj mai listează un certificat cu capital protejat

Foto: Silviu Matei

Foto: Silviu Matei

Autor: Roxana Pricop

10.06.2015, 00:04 401

Firma de intermediere SSIF Broker a listat la bursă o emi­siune de certificate cu capital protejat care au activ su­port acţiunile grupului american de telecomunicaţii Verizon. Aceste certificate au intrat azi la tranzacţionare. Certificatele sunt cotate sub simbolul bursier BKVZCPL1 şi au caracteristica long.

Produsul protejează 96% din capitalul investit, ceea ce înseamnă că cei care rămân investiţi până la maturitatea certificatelor, 27 ianuarie 2017, au garantat 96% din capitalul investit.

În cazul unei evoluţii negative a acţiunilor preţul nu poate scădea sub 96,2 lei. Acţiunile Verizon au avansat cu 1,3% în acest an pe bursa de la New York.

În ultimul an, firma de intermediere a mai listat certificate cu capital protejat ce au drept activ suport acţiunile grupului elveţian Nestlé şi ale producătorului de medicamente Novartis, ale companiei Adidas AG din Germania, ale Royal Dutch Shell şi ale companiei americane McDonald’s.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO