Burse - Fonduri mutuale

Bursă. Roca Industry, holding de construcţii, anunţă transferul pe piaţa principală a BVB începând cu 11 martie, ultima zi de tranzacţionare pe AeRO fiind 6 martie

Bursă. Roca Industry, holding de construcţii, anunţă...

Autor: Valeriu Dănilă

27.02.2024, 19:33 228

Holdingul de materiale de construcţii Roca Industry (simbol bursier ROC1) a anunţat astăzi transferul pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti începând cu 11 martie 2024. Roca Industry a început tranzacţionarea pe piaţa AeRO la 27.01.2022.

Astfel, într-un raport adresat BVB şi Autorităţii de Supraveghere Financiară „Conducerea ROCA INDUSTRY HOLDINGROCK1 S.A. informează piaţa cu privire la aprobarea de către Consiliul de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti S.A. în data de 26 februarie 2024, a admiterii la tranzacţionare a tuturor acţiunilor emise de Societate pe Piaţa Principală (categoria Standard) a Bursei de Valori Bucureşti, începând cu data de 11 martie 2024”.

6 martie este ultima zi în care acţiunile companiei se vor mai tranzacţiona pe piaţa AeRO, se mai arată în raport.

Roca Industry are 222.3 mil. lei capitalizare şi este controlată în proporţie de 65,95% de Roca Investments. Acţiunile Roca Industry înregistrează o scădere de 3,9% de la începutul acestui an, pe fondul unor tranzacţii de 3,9 mil. lei, arată datele BVB.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO