Burse - Fonduri mutuale

Bursă: Synergetics Corporation vrea să atragă 5 mil. lei într-un plasament privat de acţiuni

Bursă: Synergetics Corporation vrea să atragă 5 mil....

Autor: Tibi Oprea

11.04.2022, 09:00 511

♦ BRK Financial Group, intermediarul operaţiunii.

Synergetics Corporation, companie de servicii de date geo­spaţiale, management al teritoriului şi planificare urbană, îşi propune să atragă 5 milioane de lei printr-un plasament privat, cu scopul finanţării proiectelor de dezvoltare ale societăţii. Brokerul ales pentru intermediere este BRK Financial Group, conform informaţiilor ZF.

„Întrucât licenţele software de bază sunt achiziţionate tot ca sub­scripţie, iar echipamentele pentru data-center sunt finanţate prin leasing operaţional, finanţarea are ca destinaţie susţinerea directă a cheltuielilor operaţionale de scalare: creşterea personalului, procurarea de software şi hardware necesare pentru SaaS, plata furnizorilor specializaţi etc.“, se arată într-un teaser intrat în posesia ZF.

Având în vedere faptul că majoritatea clienţilor companiei sunt primării, modul de funcţionare a acestora determină un oarecare efect de „sezonalitate“ pentru Synergetics.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO