Burse - Fonduri mutuale

Calipso a inaugurat un hotel de cinci stele la Oradea

01.10.2012, 00:00 250

Firma Calipso, controlată de SIF Banat-Crişana, a deschis al doilea hotel sub brandul DoubleTree by Hilton din România, la Oradea. "Hotelul se deschide ca urmare a unei investiţii considerabile a partenerului proprietar SIF Banat-Crişana şi a SC Calipso SA", a anunţat Hilton.

Firma Calipso este controlată de SIF Banat-Crişana. DoubleTree by Hilton este un brand hotelier internaţional sub care funcţionează în prezent peste 300 de hoteluri în toată lumea. Prima unitate sub acest brand a fost inaugurată în Bucureşti. Hotelul din Oradea are o capacitate de 147 de camere şi patru săli de conferinţă, o sală de recepţii şi un restaurant cu specific mediteranean, centre de spa şi fitness şi piscină.

"Extinderea prezenţei noastre în Europa de Est este una dintre priorităţile Hilton Worldwide. Sunt încântat că am adăugat un al doilea hotel la portofoliul nostru DoubleTree by Hilton din România", a declarat într-un comunicat Simon Vincent, şeful Hilton Worldwide în EMEA. Construcţia hotelului a început în 2008, dar deschiderea a fost amânată de mai multe ori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO