Burse - Fonduri mutuale

CITR, ROCA şi ROCA X se reunesc într-un singur grup, Impetum, care vrea să ajungă în cinci ani la un capital de 120 mil. euro

Andrei Cionca, CEO al Impetum Group şi fondator al CITR, ROCA şi ROCA X:

Circa 60% din firme (din cele 27.800 cu active între 1 şi 50 mil. euro) sunt deţinute de autodidacţi şi 80% au unu sau doi asociaţi. În România antreprenoriatul nu este în cultura noastră.

Andrei Cionca, CEO al Impetum Group şi fondator al CITR, ROCA şi ROCA X: Circa 60% din firme (din cele 27.800 cu active între 1 şi 50 mil. euro) sunt deţinute de autodidacţi şi 80% au unu sau doi asociaţi. În România antreprenoriatul nu este în cultura noastră.

Autor: Miruna Diaconu

31.01.2020, 00:05 1478

♦ Cele trei companii vor funcţiona în continuare şi individual în sectoarele lor de activitate.

♦ Impetum Group are în prezent un capital de 40 de milioane de euro prin companiile sale, valoare pe care îşi propune să o tripleze în următorii cinci ani.

 

CITR, jucătorul principal în piaţa de insolvenţă, şi cele două fonduri de investiţii ROCA şi ROCA X se reunesc sub umbrela Impetum Group, care are în acest moment un capital de 40 de milioane de euro. Fondatorii celor trei companii îşi propun ca în cinci ani să îşi tripleze capitalul, ajungând la 120 milioane euro.

„Toate elementele componente ale grupului îşi vor continua drumul în sectoarele lor. Este o diferenţă de viziune, am pornit CITR, ROCA şi ROCA X de la zero. Esenţa grupului este că va gestiona capitalul grupului. Viitoarele dezvoltări ale grupului nu vor mai porni de la zero, într-un mod mult mai sănătos şi mai rapid. Toate resursele pe care noi le avem vor fi reunite în cadrul grupului”, spune Andrei Cionca, CEO al Impetum Group şi fondator al CITR, ROCA şi ROCA X. Cele trei companii reunite sub noul grup Impetum Group îşi vor păstra profilurile de activitate distincte, adresând şi oferind soluţii pentru nevoi de business complementare, din zonele de start-up, scale-up şi distress.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO