Burse - Fonduri mutuale

Fostul şef al AVAS şi fratele deputatului Hrebenciuc vor un loc în conducerea SIF Moldova

Autor: Roxana Daniela Pricop

04.11.2011, 00:00 168

Mircea Ursache, fost preşedinte al AVAS şi fost membru în conducerea Fondului Proprietatea, şi Laurenţiu Hrebenciuc, fratele deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, au intrat în cursa pentru un loc în Consiliul de Administraţie (CA) al SIF Moldova (SIF2). Pentru aceeaşi poziţie s-au mai înscris preşedintele CSSPP, Mircea Oancea, şi fostul vicepreşedinte al CNVM, Paul Miclăuş.

Pentru locul în CA de la SIF Moldova mai candidează un alt fost vicepreşedinte al CNVM, Mihail Ioan Mircea Radu, în prezent preşedintele şi directorul general al Centrului de Pregătire Financiară Millenium. Alături de aceştia şi-au mai depus candidaturile Mihai Chişu, broker la IFB Finwest, şi Marin Şerban Valentin, şeful departamentului de tranzacţionare al UniCredit CA IB Securities. Azi este ultima zi de depunere a candidaturilor. Postul de administrator este vacant după revocarea lui Matei Alexandru pentru nereguli.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO