Burse - Fonduri mutuale

Intercapital: Ne aşteptăm ca Vrancart Adjud să se tranzacţioneze sub 0,21 lei pe termen scurt

Nicu Grigoraş, director de tranzacţionare Intercapital Invest:

Dacă trendul rezultatelor financiare se menţine pe termen mediu, titlurile VNC ar putea să reatingă maximele de dinainte de criza din 2008-2009.

Nicu Grigoraş, director de tranzacţionare Intercapital Invest: Dacă trendul rezultatelor financiare se menţine pe termen mediu, titlurile VNC ar putea să reatingă maximele de dinainte de criza din 2008-2009.

Autor: Liviu Popescu

30.03.2017, 00:05 662

Nicu Grigoraş, director de tranzac­ţio­nare la Intercapital Invest, consideră că acţiunile producătorului de carton Vrancart Adjud (VNC) ar putea să se tranzacţioneze pe ter­men scurt  sub nivelul de 0,21 lei. Ieri o acţiune VNC afişa un preţ de 0,198 lei, în scădere cu 0,5% faţă de şedinţa pre­ce­dentă.

 
Acţiunile VNC au re­tes­tat pe parcursul săptă­mânii trecute maximul local de 0,21 lei, dar nu au avut forţa să depăşească acest nivel, mai spune Gri­goraş.
 
„Dacă trendul rezulta­te­lor financiare se menţine pe termen mediu, titlurile Vran­­cart ar putea să reatingă maximele de dinainte de criza din 2008-2009.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO