Burse - Fonduri mutuale

Investimental a realizat prima tranzacţie la Bursa de Valori Bucureşti. „Am început cu dreptul prima rundă de testare în mediu real”

Investimental a realizat prima tranzacţie la Bursa de...

Autor: Tibi Oprea

22.02.2023, 00:03 1018

Investimental, prima societate de brokeraj care se lansează în ultimii 14 ani, susţinută de omul de afaceri Sacha Dragic, fondatorul Superbet, prin intermediul vehiculului de investiţii D Craig Holding şi condusă din poziţia de CEO de Mihaela Bîciu, fost CEO al TradeVille, a anunţat că a realizat prima tranzacţie la Bursa de Valori Bucureşti. 

„La ce vă duce cu gândul următorul şir de numere: 21022023? Pentru noi sunt ziua, luna şi anul primei tranzacţii realizate la Bursa de Valori Bucuresti de Investimental! Am început cu dreptul prima rundă de testare în mediu real. Ştim, un pas mic pentru omenire, dar unul foarte important pentru noi”, este mesajul postat de Investimental marţi pe facebook. 

Compania de brokeraj a fost admisă la începutul lunii februarie ca participant la sistemul de tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti. „Mai avem un singur pas până la lansare: o ultimă rundă de testare în mediu real, în care vom prelua şi executa ordine de piaţă”, a fost mesajul postat de broker pe LinkedIn. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro