Manchester Securities a mai vândut un pachet de 5 milioane de acţiuni Fondul Proprietatea

8 mar 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Manchester Securities a anunţat că a înstrăinat un pachet de 5 milioane de acţiuni Fondul Proprietatea (FP), al doilea cel mai tranzacţionat emitent de la Bucureşti, la un preţ mediu per unitate de 0,928 lei, într-o tranzacţie totală de 4,64 milioane lei. 

Capitalizarea bursieră a Fondului Proprietatea (FP) este de 8,65 miliarde lei (1,88 miliarde euro), după ce la începutul acestui an acţiunile FP au crescut cu 7,29%, pe fondul unor tranzacţii de 184,4 milioane lei, în linie cu indicele BET, referinţa bursei bucureştene.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.03.2018

 

Cuvinte cheie:
fondul proprietatea
, fond
, actiuni
, miliarde
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide