Media zilnică de tranzacţionare la BVB a coborât la 6 milioane de euro, cel mai prost an din ultimii şapte

21 mar 2016 Autor: Alexandru Nanu

Valoarea medie zilnică  a tranzacţiilor în 2016, conform statisticilor generale de la BVB, se situează pe primele două luni şi jumătate în jurul valorii de 27 de milioane de de lei (6 mil. euro), la jumătate faţă de anul 2007 – 55 mil. lei, când s-a înregistrat valoarea medie zilnică maximă de tranzacţionare a ultimilor 10 ani.
 
În anul 2008, anul declanşării crizei financiare mondiale, valoarea medie zilnică de tranzacţionare se situa în jurul a 27 mil. lei, la jumătate faţă de anul anterior.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.03.2016

 

Cuvinte cheie:
BVB
, tranzactionare
, coboare
, mediere
, valoare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide