Burse - Fonduri mutuale

Pe perioada stării de urgenţă, Tradeville a deschis de trei ori mai multe conturi la bursă faţă de aceeaşi perioadă din 2019. Dublare a cotei de piaţă. Tradeville are circa 30.000 de conturi pe piaţa românească şi pe pieţele internaţionale cu active medii de aproximativ 10.000 euro/cont

Mihaela Bîciu, CEO Tradeville: Nu a fost deloc simplu, dar tehnologia a reuşit să ne ţină aproape unii de alţii şi să ne permită să lucrăm în continuare eficient în echipă.

Mihaela Bîciu, CEO Tradeville: Nu a fost deloc simplu, dar tehnologia a reuşit să ne ţină aproape unii de alţii şi să ne permită să lucrăm în continuare eficient în echipă.

Autor: Liviu Popescu

17.06.2020, 10:00 2153

Pe perioada stării de urgenţă, adică din 16 martie şi până pe 15 mai 2020, Tradeville a deschis de trei ori mai multe conturi de tranzacţionare faţă de aceeaşi perioadă din 2019 şi şi-a dublat cota de piaţă la aproape 8% întrucât pre­ţurile scăzute ale acţiunilor au atras români la bursă.

„Au fost două luni intense, în care am reuşit să susţinem o creştere a numărului de conturi nou deschise de peste 3 ori mai mare faţă de perioada similară a anului trecut şi să ne dublăm cota de piaţă pe BVB, în condiţiile lucrului de acasă pentru întreagă echipa Tradeville“, a transmis Mihaela Bîciu, CEO Tradeville, pentru Anuarul de Business al României 2020 - Cei mai mari jucători din economie. Acesta va fi publicat de ZF la finele lunii iunie. „Nu a fost deloc simplu, dar tehnologia a reuşit să ne ţină aproape unii de alţii şi să ne permită să lucrăm în continuare eficient în echipă“, spune CEO-ul Tradeville.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO