Burse - Fonduri mutuale

Preşedintele Oil Terminal renunţă la funcţie după o lună de la numire

Preşedintele Oil Terminal renunţă la funcţie după o lună de la numire

Foto Mediafax

Autor: Carol Dan

09.07.2012, 00:00 360

Preşedintele Consiliului de Administraţie (CA) al companiei de stat Oil Terminal (OIL) Constanţa Sorin Viorel Ciutureanu a renunţat la funcţie la mai puţin de o lună de la numire şi a fost înlocuit cu Viorel Paul Costache, fost membru al CA în 2009. Costache a fost numit joi preşedinte al CA, poziţie pe care o va ocupa provizoriu, se arată într-un comunicat al companiei transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Costache este doctor în geologie, titlu obţinut la Universitatea Bucureşti, şi a mai ocupat poziţia de membru al CA al Oil Terminal în 2009, pentru o perioadă de câteva luni. Ciutureanu, membru al Partidului Naţional Liberal şi consilier judeţean în Constanţa, a fost numit în fruntea CA al companiei în prima parte a lunii iunie.

Ministerul Economiei deţine 59,62% din capitalul Oil Terminal, iar Fondul Proprietatea are 8,45% din acţiuni. Compania este specializată în servicii privind primirea, depozitarea, condiţionarea şi expedierea ţiţeiului, a păcurii şi a altor materii prime lichide pentru import, export şi tranzit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO