Burse - Fonduri mutuale

Prima emisiune de obligaţiuni a BRK Financial Group, de 25 milioane de lei, intră la tranzacţionare pe 26 octombrie

Prima emisiune de obligaţiuni a BRK Financial Group, de...

Autor: Liviu Popescu

25.10.2021, 00:00 329

Marţi, 26 octombrie 2021, la Bursa de la Bucureşti începe tranzacţionarea primei emisiunii de obligaţiuni a BRK Financial Group (BRK) pe piaţa reglementată sub simbolul bursier BRK26. BRK Financial Group a atras de la investitorii din piaţa de capital 25 milioane de lei.

Fondurile vor asigura capitalul de lucru pentru extinderea activităţii de market-making şi diversificarea portofoliului de produse structurate, potrivit BVB. BRK este primul şi singurul intermediar listat la Bursă.

BRK Financial Group a vândut către 59 de persoane fizice şi juridice, în cadrul unui plasament privat derulat în luna august, un număr de 250.000 de obligaţiuni corporative, negarantate, neconvertibile. Obligaţiunile au o valoare nominală de 100 lei, maturitate de 5 ani şi un cupon de 7,6% pe an plătibil trimestrial. BRK are 122 mil. lei capitalizare după un raliu de 350% de la începutul acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO