Burse - Fonduri mutuale

Rekkers, Banca Transilvania: Sunt surprins de lipsa de consens din Romania

14.10.2009, 23:17 18

Robert Rekkers, directorul general al BanciiTransilvania-printre putinele institutii cu capital majoritarromanesc, s-a aratat surprins de lipsa de consens politic dinRomania, cerand o solutie rapida pentru rezolvarea crizeipolitice.
"Anul 2010 va fi o mare provocare. Nu cred in miracole, nu cred camaine va fi mai bine. Vreau insa sa existe un consens privind undrum mai bun pentru economie si populatie. Ca strain, sunt surprinsde lipsa de consens care exista in Romania", a declarat oficialulbancii.
De origine olandeza, Robert Rekkers a venit la conducerea BanciiTransilvania in urma cu sapte ani, numarandu-se printre cei maiapreciati expati din sistemul bancar.
"Peste tot in lume situatia se amelioreaza, bursele cresc,dobanzile bancare scad, optimismul revine, doar in Romania situatiaeste mai depresiva. Sunt insa optimist si sper ca criza politica nuva dura mult si ca va fi gasita o solutie rapida", a precizatel.
Rekkers a evitat sa faca estimari privind evolutia dobanzilor si acursului in perioada urmatoare, declarand ca "trebuie sa vedem cese intampla cu Guvernul".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO