Burse - Fonduri mutuale

Statul contraatacă în scandalul Electrica. Badea: „Sigur că nu este comod să ţi se ceară performanţă. Comod este să iei foarte mulţi bani“

Statul contraatacă în scandalul Electrica. Badea:...

Autor: Radu Bostan

11.09.2015, 00:06 1289

Ministerul Energiei va trasa boardului Elec­trica (EL) ţinte multianuale de performanţă le­gate de cantitatea de energie distribuită de com­pa­nie şi de investiţiile în reţea, de înde­pli­ni­rea că­rora ar urma să depindă remuneraţia ad­mi­nis­tra­torilor.

 
De cealaltă parte, boardul ales în septembrie 2014 insistă că numai managementul executiv poate garanta îndeplinirea unor ţinte tehnice şi, astfel, numai directorii ar trebui bonusaţi pentru performanţă.
 
Ieri, a doua zi după ce a respins planul de ad­mi­nistrare a Electrica, o decizie descrisă de board ca o imixtiune în managementul unei companii private, Ministerul Energiei a ieşit la rampă într-o conferinţă de presă prin secretarul de stat Bogdan Badea pentru a-şi lansa propriul atac la adresa administratorilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO