Burse - Fonduri mutuale

Teraplast schimbă directorul general şi vrea să mărească exportul

Alexandru Stânean va conduce Teraplast până la numirea unui nou director general

Alexandru Stânean va conduce Teraplast până la numirea unui nou director general

Autor: Radu Bostan

11.11.2014, 00:05 667
Producătorul de profiluri PVC Teraplast (simbol bursier TRP), controlat de omul de afaceri Dorel Goia, are un nou director general, Alexandru Stânean, anterior director adjunct al companiei, care îşi propune să impulsioneze vânzările la export pentru a compensa stagnarea pieţei interne.
 
Alexandru Stânean, 32 de ani, îl va înlocui la conducerea Teraplast pe Traian Simion, care s-a retras pentru a se dedica unor proiecte personale de business. Stânean va conduce interimar compania până la numirea unui nou director general de către consiliul de administraţie.
 
Fostul director adjunct preia noul mandat în contextul în care piaţa internă a construcţiilor a stagnat în primele şapte luni, determinând Teraplast să-şi corecteze ţintele optimiste de vânzări şi profit stabilite la începutul anului. Compania se aşteaptă să încheie anul cu afaceri în creştere cu 1,1% comparativ cu anul trecut şi profit brut mai mare cu 9,6%, în timp ce primul buget prevedea un profit mai mare cu 48% faţă de anul anterior.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO