Burse - Fonduri mutuale

Unirea Shopping Center deschide galeria din pasajul către metrou, dar acţiunile scad. Magazinul va lua 35.000 euro din chirii pe lună

Unirea Shopping Center deschide galeria din pasajul...

Autor: Liviu Popescu

10.10.2016, 00:02 625
Complexul comercial Unirea Shopping Center (SCDM), cu 173 de mi­lioane de lei capitalizare, a deschis miercurea trecută galeria cu acces direct din staţia de metrou Piaţa Unirii, care ar urma să îi aducă 35.000 de euro pe lună din închirierea celor 16 spaţii comerciale.

Însă investitorii nu au fost mo­tivaţi de noul proiect, astfel că ac­ţiunile SCDM s-au de­pre­ciat de miercuri până vi­neri seara cu 3%, la 58 de lei.

La închiderea şe­din­ţei de miercuri, când com­pa­nia a inau­gurat ga­leria co­mercială, pe BVB fi­gurau 9 tran­zacţii efec­tuate în valoare de 538 lei. Vineri pe 7 oc­tom­brie s-au tranzac­ţionat 62 de ac­­ţiuni SCDM în valoare de aproximativ 3.600 de lei. Unirea Shopping Center, care controlează magazinele din Capitală şi din Braşov, devine prin deschiderea noului spaţiu al doilea centru comercial cu acces direct din staţia de metrou, după Sun Plaza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO