Aerostar, liderul creşterii de la BVB după informaţiile că avioanele F-16 vor fi reparate la compania din Bacău

31 aug 2017 Autor: Liviu Popescu

Acţiunile Aerostar Bacău (ARS), compania care fabrică produse de aviaţie, repară şi modernizează avioane, creşteau ieri la ora 18:00 cu până la 14,8%, aproape de limita maximă superioară de 15%, la 4,41 lei şi atingeau astfel cel mai ridicat preţ postsplitare din 2008 încoace.

Evoluţia pozitivă poate fi pusă pe seama informaţiilor apărute în piaţă, potrivit cărora România va avea un centru de mentenanţă la Aerostar Bacău pentru întreţinerea avioanelor F-16, potrivit Mediafax.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.08.2017

 
Cuvinte cheie:
avioane
, bacau
, companie
, crestere
, informatii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide