Business Construct

ALTIUS, principalul importator şi distribuitor din România de medicamente, suplimente şi aparatură pentru domeniul medical veterinar, semnează cu ELI Parks pentru închirierea a 5.400 mp de spaţii logistice şi birouri în Buftea

ALTIUS, principalul importator şi distribuitor din...

Autor: Cristina Bellu

09.04.2024, 11:27 215

ALTIUS, companie din domeniul medicinei veterinare, controlată de Marius Diaconu, alături de PetMart, business care activează pe segmentul distribuitorilor online de produse pentru animale, au semnat pentru închirierea a 5.400 de metri pătraţi de spaţii logistice şi birouri în ELI Park 4, proiect din portofoliul ELI Parks, unul dintre principalii dezvoltatori de pe piaţa imobiliară logistică şi industrială din România.

"Decizia strategică de a ne extinde operaţiunile în cadrul ELI Park 4 Bucureşti, alături de PetMart, reflectă viziunea grupului în ceea ce priveşte creşterea, eficienţa şi furnizarea de servicii de calitate", spune Marius Diaconu, Director General al ALTIUS.

Reţeaua de parcuri logistice şi industriale de clasă A, ELI Parks, este dezvoltată în parteneriat de către grupul Element, fondat de Ionuţ Dumitrescu, şi D Craig Real Estate, divizia imobiliară a fondului de investiţii D Craig Holding, controlat de Sacha Dragic, fondatorul Superbet.

Pe lângă hubul din zona de Nord-Vest a Capitalei, dezvoltatorul lucrează la o serie de proiecte în Iaşi, Ploieşti şi Bacău.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO