Business Construct

Antreprenori locali. Scădere de 15% în vânzările magazinelor de bricolaj Artsani din Prahova. Numărul de angajaţi şi profitul au ajuns la minimul ultimului deceniu

Antreprenori locali. Scădere de 15% în vânzările...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.05.2024, 18:00 228

În vara anului 2022, Oleg Tătaru şi George Ţapu, antreprenorii care deţin cele două magazine de bricolaj Artsani din judeţul Prahova, au pariat pe e-commerce şi au extins suprafaţa de vânzare a magazinului din Ploieşti  Ei spuneau, de asemenea, că se află în căutare de noi locuri în ţară în vederea extinderii reţelei de magazine.

Magazinele de bricolaj Artsani din judeţul Prahova au înregistrat anul trecut vânzări totale de 149 de milioane de lei, în scădere cu 15% compara­tiv cu 2022, potrivit celor mai recente informaţii pu­blicate pe site-ul Ministe­ru­lui de Finanţe, aferente companiei Artsani Com.

Profitul a coborât puternic, la doar 300.000 de lei, în condiţiile în care în 2020 de pildă ajunsese chiar la peste 11 milioane de lei. Numărul de angajaţi a fost şi el în scădere, oprindu-se la 223, cu peste treizeci mai mic faţă de anul precedent. Comparativ, în 2015 compania număra 367 de oameni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO