Business Construct

Belgienii de la Mitiska Reim se pregătesc de o nouă achiziţie în România, un teren de 90.000 mp pe şoseaua Colentina

Belgienii de la Mitiska Reim se pregătesc de o nouă...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.08.2018, 00:05 560

Investitorul belgian Mitiska Reim, specializat în centre comerciale în Europa, se află în discuţii cu firma Bel Rom Nouă, în faliment, pentru preluarea unui teren de 90.000 de metri pătraţi, situat pe şoseaua Colentina din Bucureşti, potrivit surselor din piaţă.

Terenul a fost scos la vânzare în primăvara acestui an de cătrePwC Business Recovery Services (BRS), divizia de insolvenţă şi restructurare a PwCRomânia, care este lichidatorul judiciar al Bel Rom Nouă. În mai, când a fost anunţată licitaţia pentru vânzare, PwC spunea că preţul de pornire este de 22,5 milioane de euro. Părţile implicate - Mitiska şi Bel Rom - fie nu au răspuns, fie nu au putut fi contactate pentru a confirma sau infirma informaţia. Oficialii PwC nu au dorit să furnizeze informaţii. Terenul de 89.502 metri pătraţi se află pe şoseaua Colentina, vizavi de Carrefour Colentina, iar el ar putea servi ca bază pentru un viitor proiect comercial, reziden­ţial sau mixt. În prezent, terenul este ocu­pat de ruine ale unor hale deza­fectate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro