Business Construct

CRH începe luni să monteze grinzile la pasajul Mihai Bravu din Bucureşti

CRH începe luni să monteze grinzile la pasajul Mihai...

Autor: Cristi Moga

02.10.2013, 00:06 183
CRH Structural Concrete, subsidiară a grupului irlandez CRH, cu afaceri de 7,7 mil. euro în 2012 pe piaţa locală, a câştigat la jumătatea lunii septembrie un contract cu o valoare estimată la 2,5 - 3 milioane de euro pentru producţia şi montarea a 88 de grinzi principale între stâlpii pasajului Mihai Bravu din Bucureşti, a căror montare ar trebui să înceapă luni, 7 octombrie.
 
Şantierul pasajului Mihai Bravu a fost blocat în acest an după ce firma de construcţii Romstrade, care câştigase acest contract, a intrat în insolvenţă, iar Primăria Capitalei a reziliat acordul în decembrie 2012 şi de-abia la sfârşitul lunii august lucrările au fost atribuite către italienii de la Astaldi, care au făcut parte şi din consorţiul ce a realizat pasajul Basarab.
 
„La mijlocul lunii septembrie compania a semnat contractul de colaborare pentru pasajul Mihai Bravu. CRH va produce şi monta 88 de grinzi principale între deschiderile pasajului cu lungimi între 33,3 şi 39 de metri. Aces­tea vor fi prefa­bri­cate în fabrica de la Plo­ieşti. O pro­vocare în ca­drul aces­tui proiect va fi pro­duc­ţia şi montajul pri­m­elor 44 de grinzi aferente pri­mul fir în şase săp­tă­mâni“, afirmă re­prezentanţii CRH.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO