ZF 24

Crosspoint Real Estate o promovează pe Oana Popescu, care a condus departamentul rezidential în ultimii 2 ani, în pozitia de partener

Crosspoint Real Estate o promovează pe Oana Popescu,...

Autor: Roxana Rosu

18.04.2024, 10:52 274

Crosspoint Real Estateanuntă promovarea Oanei Popescu, care a condus departamentul rezidential în ultimii 2 ani, în pozitia de partener al companiei de consultanţă imobiliară.

Oana Popescu s-a alăturat Crosspoint în vara anului 2017 şi a preluat conducerea departamentului rezidenţial în 2022, având printre clienti NEPI Rockcastle, Toyota, APX, Facultatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Nusco Imobiliare, ICHB, Cinema City, Stejarii Rezidenţial, Alesonor, Media One sau Novum Invest.

 „Steve Jobs spunea că rezultatele excepţionale în afaceri nu se obţin niciodată de o singură persoană, ci de o întreagă echipă. Şi eu cred cu tărie acest lucru. Din poziţia de Head of Residential pe care am ocupat-o la Crosspoint, am învăţat să preţuiesc şi mai mult oamenii din jurul meu. Munca în echipă este abilitatea de a transforma realizări individuale în obiective organizaţionale şi de a creşte simultan performanţa întregii companii. Sincronizarea şi adaptarea la ritmul fiecărui membru al echipei conduc nu doar la atingerea obiectivelor de grup, ci şi la performanţa şi evoluţia individuală a fiecărei persoane implicate.”, a declarat noul partener.

Oana Popescu are experienţă de peste un deceniu şi jumătate în domeniul imobiliar, participând la o serie de tranzacţii cu o valoare de peste 60 de milioane de euro.

“Succesul Crosspoint se datorează în special oamenilor alături de care am construit acest business. Oana a dat întotdeauna dovadă de profesionalism, integritate şi dedicare faţă de rolul său, iar promovarea în rolul de Partener reprezintă recunoaşterea binemeritată a contribuţiei sale esenţiale  şi a capacităţii sale de a inspira şi a conduce. Suntem mândri că Oana este alături de noi în această nouă etapă. Este un lider valoros pentru echipa noastră şi sperăm să fim impreună pe drumul nostru spre excelenţă pentru cât mai mult timp.”, adaugă Codrin Matei, Principal Partner al Crosspoint Real Estate.

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate oferă atât servicii de tranzacţionare şi consultanţă pentru domeniul imobiliar, cât şi solutii financiare pentru toate tipurile de proprietăţi: birouri, retail, industrial, terenuri, hoteluri şi rezidenţial. Crosspoint Real Estate este asociatul internaţional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO