Business Construct

Descoperă infrastructura: guvernul va acorda despăgubiri de 23 milioane de lei pentru exproprierile de la Centura Capitalei

Descoperă infrastructura: guvernul va acorda...

Autor: Mediafax

31.05.2019, 00:00 299

Guvernul va acorda 23 de milioane de lei proprietarilor terenurilor expropriate pentru modernizarea Centurii Bucureşti şi pentru varianta ocolitoare a municipiului Bacău, a anunţat, la începutul şedinţei de joi, premierul Viorica Dăncilă.

„În şedinţa de guvern de astăzi (joi-n.r.) vom lua măsuri care să permită continuarea lucrărilor la două obiective de infrastructură aşteptate de cetăţeni. Mă refer la centura Capitalei şi varianta ocolitoare a municipiului Bacău. Vom aloca fonduri suplimentare în sumă totală de 23 de milioane de lei pentru plata către proprietari a drepturilor cuvenite prin terenurile expropriate“, a declarat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de guvern.

Şeful Executivului a adăugat că pentru varianta ocolitoare a municipiului Bacău guvernul va acorda 15 milioane de lei, iar pentru proiectul de modernizare a centurii Capitalei sunt estimate 8 milioane de lei. „Infrastructura este un domeniu prioritar, iar guvernul României va continua ritmul susţinut în realizarea proiectelor în acest domeniu“.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24