Business Construct

Fabryo îşi face reţea de francize

Fabryo îşi face reţea de francize
30.06.2011, 00:00 555

Producătorul de lacuri şi vopsele Fabryo, deţinut de fondulsuedez de investiţii Oresa Ventures, vrea să deschidă anul acestazece magazine de vopsele şi alte materiale de construcţii înfranciză, care vor purta numele "Renovis".

Investiţia într-un astfel de magazin se ridică la 35-40.000 deeuro, suprafaţa medie fiind de 150-180 de metri pătraţi. Înprezent, există trei astfel de magazine în franciză în Bucureşti,în zonele Pantelimon, Obor şi Lizeanu, însă până la sfârşitulanului reţeaua ar urma să se extindă şi în alte oraşe dinţară.

"Avem în plan să deschidem zece astfel de magazine în 2011,oraşele vizate fiind Braşov, Târgu-Mureş şi Cluj-Napoca. Deja altetrei spaţii au fost identificate", spune Aliz Kosza(foto), directorul companiei Fabryo.Principalii competitori ai Fabryo pe piaţa de lacuri şi vopsele,estimată la 150-160 de milioane de euro în 2010, sunt KöberPiatra-Neamţ, Policolor Bucureşti, Deutek, Atlas Corporation sauDaw Benţa din Târgu-Mureş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO