Business Construct

GEZE România, nemţii care pun uşi mallurilor şi birourilor: Construcţiile au nevoie de schimbări în legislaţie pentru ca toţi jucătorii să respecte reglementările privind dezvoltările sustenabile

Vlad Stanislav

Vlad Stanislav

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.01.2020, 18:20 497

♦ Printre proiectele noi pentru care GEZE România a livrat uşi şi ferestre se numără ansamblul mixt Iulius Town din Timişoara, centrul de proiectare Renault din zona Preciziei, birourile The Mark, The Bridge şi Business Garden Bucharest.

 

GEZE România, subsidiara locală a pro­du­că­torului german de uşi cu ac­ţio­nare automată GEZE, mizează pe legislaţie pentru ca firmele din construcţii şi dez­voltatorii să implementeze tehnologiile legate de eficienţa energetică. 

„Cadrul legislativ va juca un rol im­por­tant în evoluţia industriei construc­ţi­ilor în 2020. Piaţa construcţiilor are nevoie de schim­bări pozitive în legislaţie care să ducă la res­pectarea reglementărilor de către toţi ju­că­torii şi să per­mită dezvoltări sus­te­na­bile. În pre­zent însă legisla­ţia şi nor­mati­vele sunt în con­tinuare am­bi­gue, fiind apli­cate in­con­sis­tent şi ve­ri­ficate insu­ficient de au­to­rităţile respon­sa­bile“, spune Vlad Stanislav, ma­naging director al GEZE România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24