Companii

Grupul Prista Oil a închiriat un spaţiu de depozitare de 2.500 mp în Equest Logistics Center

Grupul Prista Oil a închiriat un spaţiu de depozitare...

Autor: Mediafax

02.11.2016, 00:00 187

Grupul Prista Oil a închiriat un spaţiu de depozitare cu o suprafaţă de 2.500 mp în cadrul proiectului Equest Logistic Center, deţinut de grupul East Balkan Properties, la kilometrul 13 al autostrăzii Bucureşti – Piteşti, tranzacţie intermediată de firma de consultanţă imobiliară DTZ Echinox. „Cererile de nişă sunt mai dificil de rezolvat şi necesită investiţii suplimentare”, spune Rodica Târcavu, senior broker industrial agency.

Equest Logistic Center este un proiect cu o suprafaţă închiriabilă de peste 56.000 de metri pătraţi situat la intrarea pe autostrada Bucureşti – Piteşti, cel mai important pol logistic din apropierea Capitalei. Tranzacţia realizată cu grupul Prista Oil a dus gradul de ocupare al proiectului la 95%, spaţiul fiind ocupat în luna iunie a acestui an. Grupul Prista Oil este una dintre cele mai mari companii din Bulgaria, cu activităţi în producţia şi distribuţia lubrifianţilor.

„Găsirea unui spaţiu de depozitare pentru produsele comercializate de către compania noastră nu a fost uşoară. Pe lângă respectarea condiţiilor solicitate de către legislaţia actuală, disponibilitatea imediată a fost un criteriu foarte important”, spune Valentin Ionescu, general manager al Prista Oil.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO