Business Construct

Guvernul începe procedura de expropriere a imobilelor pentru lucrările pasajului Centurii Bucureşti

Guvernul începe procedura de expropriere a imobilelor...

Autor: Diana Grigore

18.05.2019, 12:53 1299

Executivul a adoptat, marţi, o hotărâre care prevede declanşarea procedurilor de expropiere a 127 de imobile proprietăţi private, situate în zona lucrărilor pentru pasajul suprateran de pe drumul judeţean 602, centura Bucureşti.

„În şedinţa de guvern de astăzi, la propunerea Ministerului Transporturilor a fost aprobată o hotărâre de guvern privind declanşarea procedurilor de expropiere a imobilelor proprietate-privată situate pe amplasamentul suplimentar care face parte din colidorul de expropiere al lucrării pentru Pasajul suprateran pe drumul judeţean 602, centura Bucureşti-Domneşti, pe raza sectorului 6 al Municipiului Bucureşti şi a localităţilor Domneşti, Bragadiru şi Clinceni din judeţul Ilfov”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

Acesta a precizat că 127 de imobile proprietăţi private vor fi epropriate, de pe o zonă de aproximativ 35.000 metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO