Business Construct

Imotrust Arad vrea să vândă un teren în Cluj Napoca, cu 2,25 mil.euro, respectiv un preţ de 50,5 euro/mp

Imotrust Arad vrea să vândă un teren în Cluj Napoca,...

Autor: Roxana Rosu

30.05.2019, 11:07 485

Firma Imotrust Arad, activă în zona imobiliară, vrea să vândă un teren de 44.505 mp în Cluj Napoca, la preţul total de 2,25 milioane euro, fără TVA, respectiv un preţ de 50,5 euro/mp.

Acţionarii firmei vor discuta propunerea la adunarea generală din 1 iulie. 

Preţul se va achita în două tranşe, respectiv un avans de 1.000 Euro+TVA la semnarea promisiunii de vânzare-cumpărare şi întreaga diferenţă de preţ la semnarea contractului final.

În plus, pe ordinea de zi se află şi supunerea spre aprobare de principiu a fuziunii prin absorbţie a Imotrust  cu Arcvia Minerva, Ermo Real Estate Development şi Imovest Clean. Societatea absorbantă va fi  desemnata fie Imotrust, fie Arcvia Minerva.

Imotrust Arad este deţinută în proporţie de 21% de UTA Arad, 15% de Arcvia Minerva Arad, de 15% de Parc Industrial UTA şi 12% de SC BLoc 03 UTA Arad.

Firma este canalizat pe vânzarea de active rezidenţiale, construcţia de case, vânzarea lor şi a terenurilor agricole. Anul trecut, Imotrust a vândut active cu o valoare totală de 1,54 milioane euro. 

Firma a înregistrat anul trecut o cifră de afaeri de 3.8 milioane lei şi o pierdere de 9 milioane lei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24