Business Construct

Impact vrea sa vanda din terenuri

Impact vrea sa vanda din terenuri
26.05.2010, 14:45 16

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Contractor (IMP) seva orienta anul acesta catre extinderea portofoliului imobiliartintind o crestere a vanzarilor cu 10%. Compania va incepe sa vandao parte din terenurile detinute in portofoliu, va construi ocladirie de birouri si un hotel de patru stele in Bucuresti si uncentru de cercetare medicala si un centru social in Cluj. "Crizane-a invatat sa fim detinatori de portofoliu. Astfel de acum incolone orientam catre ideea de supermarket imobiliar, nu doar deofertanti de apartamente. Compania este pozitionata pe piata pentruclientii middle class, dar vom cobori catre baza, catre clientii cuvenituri mai mici", a declarat Dan Ioan Popp (foto), cel mai mareactionar Impact si presedinte al companiei. Compania isi propunepentru anul acesta vanzarea a 1,5 hectare de terenuri dinportofoliul companiei, care se ridica la circa 120 de hectare.Preturile de vanzare variaza intre 50 si 350 euro/mp, astfel, inurma vanzarii celor 500 de loturi, compania poate incasa intre 0,75si 5,2 mil. euro.

Valoarea investitiei la cladirea de birouri de clasa B la careImpact vrea sa inceapa constructia in acest an se ridica la circa11 mil. euro, iar jumatate din finantare urmeaza sa fie asigurataprin fonduri europene. Si centrele de la Cluj urmeaza sa fiefinantate tot prin fonduri europene.

Pentru constructia hotelului, compania se afla in prezent innegocieri cu trei investitori internationali, valoarea proiectuluiridicandu-se la aproximativ 16 mil. euro. Capacitatea hotelului vafi de 168 de camere de patru stele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO