Business Construct

Nanette, blocuri in nordul Capitalei

29.11.2007, 02:27 18

DEZVOLTATORUL imobiliar israelian Nanette Real Estate Group va investi 87 de milioane de euro pentru dezvoltarea unui proiect rezidential cu 900 de apartamente in nordul Capitalei. Compania a semnat recent un acord preliminar pentru achizitionarea unui teren de 31.000 de metri patrati pe care urmeaza sa fie dezvoltat proiectul. Reprezentantii Nanette nu au facut publica locatia exacta a viitorului proiect.
"Bucurestiul este un oras dinamic, in continua dezvoltare, cu o cerere de locuinte de calitate pentru clasa medie care nu poate fi masurata. Zona de nord a Capitalei este o zona excelenta pentru dezvoltarea de proiecte rezidentiale si ne asteptam la o cerere de apartamente din proiectul nostru foarte puternica", spune Shaul Lotan, presedintele grupului Nanette.
Proiectul rezidential va avea o suprafata totala construita de circa 90.000 mp, compania estimand o valoare de vanzare a locuintelor de 123 mil.euro.
Acesta este al treilea proiect dezvoltat de compania israeliana in Bucuresti si al cincilea in Romania. Dezvoltatorul imobiliar se asteapta ca Lehman Brothers Real Estate Partners sa achizitioneze 50% din proiect, ca si in cazul celorlalte constructii.
Nanette detine mai multe terenuri in Bucuresti si Timisoara, unde a anuntat ca intentioneaza sa dezvolte ansambluri rezidentiale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO