Business Construct

Primăria Satu Mare investeşte 2 mil. lei în reabilitarea termică a blocurilor

Primăria Satu Mare investeşte 2 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

17.07.2014, 16:59 150

Primăria Satu Mare a demarat un program de investiţii de peste 2 mil. lei (450.000 de euro) pentru reabilitare termică a 124 de apartamente. Proiectul ’’Măsuri de eficienţă energetică la blocurile de locuinţe" este susţinut, în principal, din fonduri europene, dar şi din bugetul local al municipiului Satu Mare şi din contribuţia proprietarului. Executantul lucrărilor este compania Electrica Serv Construcţii Civile şi Edilitare din Buftea, judeţul Ilfov.

Reabilitarea termică a blocurilor de locuinţe din Satu Mare include reparaţii ale zonelor degradate şi a tencuielilor desprinse sau degradate, izolarea termică a faţadelor, înlocuirea tâmplăriei exterioare existente cu tâmplărie termoizolantă, închiderea balcoanelor, inclusiv izolarea termică a parapeţilor. Săptămâna viitoare urmează să fie semnate încă trei contracte, prin care vor fi reabilitate termic un număr de 386 de apartamente din municipiul Satu Mare.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO