Business Construct

Proiect: Prisecariu, mall de 25,5 mil. euro la Botosani

Proiect: Prisecariu, mall de 25,5 mil. euro la Botosani
23.09.2008, 14:21 250

Omul de afaceri iesean Danut Prisecariu, care a dezvoltat si vandut catre Equest centrul comercial Moldova Mall din Iasi, va finaliza in aprilie 2009 un al doilea proiect in Botosani - Uvertura City Mall - care implica investitii de 25,5 mil. euro, potrivit oficialilor firmei Moldova Universal, detinuta de Prisecariu.

Lucrarile de constructie au fost incepute la sfarsitul anului trecut, centrul comercial urmand sa cuprinda peste 100 de magazine pe o suprafata inchiriabila de 14.000 de metri patrati, cladirea urmand a fi structurata pe sase niveluri.
Uvertura City Mall va avea o suprafata construita de 32.000 mp pe sase niveluri (subsol, parter si patru etaje) si o parcare etajata cu circa 270 de locuri de parcare. Printre viitorii chiriasi ai mallului se numara retaileri precum Gortz, Berghoff, Say, Flanco sau Leonardo, agentul de inchiriere a proiectului fiind firma NAI Property Partners.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO