Business Construct

Skanska a construit 80% din prima clădire a proiectului Green Court, dar a închiriat doar 16% din spaţii

Skanska a construit 80% din prima clădire a proiectului...

Autor: Cristi Moga

08.05.2014, 00:07 715

„Suntem încrezători că vom închiria spaţiile integral până la finalul lucrărilor“, spune Marcin Lapinski, preşedinte al Skanska Property România.

Grupul suedez de construcţii şi dezvoltare imobiliară Skanska, cu afaceri anuale de circa 15 miliarde de euro, a construit 80% din prima clădire a proiectului de birouri Green Court din nordul Capitalei, dar gradul de ocupare al spaţiilor este de doar 16%, Schneider Electric fiind singurul chiriaş anunţat până în prezent.

Cu toate acestea, suedezii vor să finalizeze până la sfârşitul acestui an construcţia imobilului cu o suprafaţă închiriabilă de 19.500 de metri pătraţi şi speră ca până atunci să ocupe integral spaţiile acestei clădiri.

„Numărul potenţialilor chiriaşi cu care am început conversaţii de mai multe luni mă face să fiu confortabil când spun că vom închiria clădirea integral până la sfârşitul lucrărilor. O tranzacţie de mari dimensiuni se semnează într-un interval de 6-12 luni, dar există cerere în piaţă, atât pentru relocări, cât şi din partea unor companii care acum intră pe piaţa locală“, a declarat Lapinski.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO