Business Hi-Tech

7 aplicaţii care îţi fac viaţa mai bună

7 aplicaţii care îţi fac viaţa mai bună

Autor: Ştefan Stan

27.04.2013, 10:08 4917
 

Smartphone-urile au devenit unelte indispensabile pentru tot mai multe persoane, fiind în acelaşi timp calendare, centre de distracţie şi mijloace de socializare.

Business Insider a făcut un top al celor mai utile aplicaţii:

EVERNOTE

Aplicaţia Evernote poate fi folosită pentru a ţine evidenţa la orice, de la ce feluri de mâncare îţi plac, până la idei de cadouri pentru prieteni. Este o aplicaţie care îţi păstrează în ordine ideile. Pe lângă faptul că poţi căuta în ce scrii, Evernote îţi permite să faci o fotografie la o foaie scrisă de mână, permiţând ulterior să se caute textul scris pe foaie, în mod digital.  

CLEAR

Clear este o aplicaţie sub formă de o listă cu lucruri-de-făcut, fiind modalitatea perfectă pentru a ţine evidenţa atât activităţii, cât şi momentului când trebuie făcută.

FANTASTICAL

Pentru multă lume este un chin să ţină minte unde trebuie să ajungă şi la ce oră. Aplicaţia Fantastical este un calendar virtual, iar interfaţa prietenoasă face programările pentru întâlniri sau evenimente foarte uşor de realizat, iar în momentul în care se apropie data stabilită, te anunţă de întâlnirea ce va urma.

BLOCK FORTRESS

Pentru cei care aşteaptă ore în şir, şi nu au o emisiune TV de văzut, o carte de citit, sau un joc pe telefon de jucat, timpul va trece foarte greu. Unul din cele mai interesante jocuri pentru smartphone este Block Fortress, un joc în runde, de strategie, care după un timp se transformă într-un shooter. În fiecare rundă, jucătorul trebuie să-şi organizeze apărarea, după care, la comanda utilizatorului, totul se transformă într-un joc în timp real, luptând în fortăreaţa construită.

PODCASTS

Podcasts pune la dispoziţie mii de podcast-uri gratis, la distanţă de o atingere.  

CARD MUNCH

Cărţile de vizită par învechite într-o epocă a Google, semnăturilor din e-mail-uri şi LinkedIn, dar CardMunch reuşeşte să le facă utilizabile şi utile. Când cineva trimite o carte de vizită, prin CardMunch se face o fotografie a cărţii, care este încărcată pe platforma CardMunch, iar conţinutul este transformat în format digital, transferând datele de contact în baza de date a platformei.


PAY PAL


Transferul sau plata de bani nu a fost niciodată mai uşoară. Trebuie deschisă aplicaţia, scris e-mail-ul persoanei către care vrei sa trimiţi bani (dacă persoana este al rândul ei înregistrată), şi suma specificată se trimite automat .

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO