Business Hi-Tech

Administratia Deltei vrea un sistem IT de 6 mil. €

05.04.2010, 23:01 19

Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) vaorganiza la 31 mai o licitatie pentru achizitionarea unui sisteminformatic, valoarea contractului fiind estimata la 22,9 mil. lei(5,7 mil. euro), cu TVA inclusa.

"Obiectivul general al proiectului consta in mentinereaechilibrului ecologic al biodiversitatii si al patrimoniuluinatural, precum si implementarea masurilor de imbunatatire a stariide conservare a ecosistemelor din Rezervatia Biosferei DelteiDunarii prin cresterea capacitatii institutionale de gestionare aretelei de arii naturale protejate, in conformitate cu directiveleeuropene", se precizeaza in caietul de sarcini al licitatiei postatpe site-ul www.e-licitatie.ro.

Contractul presupune achizitionarea de servicii IT deconsultanta si acces la internet, dezvoltarea de aplicatii softwaresi servicii de formare si pregatire a manualelor de formare apersonalului.

Contractul se va derula pe o perioada de 16 luni de la dataatribuirii. Ofertantii vor depune o garantie de participare de385.500 lei.

Sursele de finantare ale proiectului sunt bugetul de stat - 20%si Fondul European de Dezvoltare Regionala - 80%.

Autoritatea contractanta solicita viitorilor ofertanti ca ciframedie anuala de afaceri in perioada 2007 - 2009 sa depaseasca 38,55mil. lei, iar rezultatul activitatii trebuie sa fie pozitiv.

Potrivit datelor din documentul publicat pe site-ule-licitatie.ro, ARBDD le solicita companiilor care vor depuneoferte sa prezinte si o lista cu personalul de specialitate care vafi insarcinat cu derularea contractului. In plus, vor fi necesaresi copii ale diplomelor de studii si ale certificatelorprofesionale ale angajatilor si copii ale recomandarilor emise deangajatori sau beneficiari si durata de lucru in domeniilecerute.

De asemenea, Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunariicere ca firmele care participa cu oferte sa fi incheiat pana acumun contract cu o valoare de 4,5 mil. euro, dar si sa fi implementatpana acum un sistem informatic integrat in domeniul mediului, deminimum 3 mil. euro. Ofertele vor fi deschise pe data de 31 mai, lasediul institutiei situat in Tulcea.

ARBDD este o institutie publica aflata in subordineaMinisterului Mediului si are peste 170 de salariati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO