Business Hi-Tech

Americanii de la Level 3 si-au deschis un birou la Bucuresti

22.10.2007, 20:16 22

Compania americana Level 3 Communications, specializata in furnizarea de echipamente si solutii de comunicatii pentru operatorii de telecomunicatii si servicii internet, si-a deschis un birou in Bucuresti.
Level 3 Communications Romania este detinuta in proportie de 95% de Level 3 Holdings si de, respectiv, Level 3 Europe cu 5% din capital, ambele inregistrate in Olanda, potrivit datelor din Monitorul Oficial al Romaniei.
In primele sase luni ale acestui an, compania americana a inregistrat venituri de 2,1 miliarde de dolari (1,47 milidarde de euro). De asemenea, profitul inainte de plata taxelor si costurilor administrative (EBITDA) a atins 363 de milioane de dolari (253 de milioane de euro).
Level 3 a consemnat pentru 2006 venituri de 3,38 miliarde de dolari (2,36 miliarde de euro).
Compania a pus accent in ultimul an pe achizitii ale unor companii specializate in solutii de livrare de continut prin internet, precum download de software, transmiterea de evenimente live si partajare de clipuri video.
Level 3 este listata la bursa NASDAQ, avand o capitalizare de piata de 6,44 miliarde de dolari (4,5 miliarde de euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO