Business Hi-Tech

Asesoft se aliază cu Romtelecom şi furnizează Ministerului de Finanţe sisteme IT de 850.000 de euro

Autor: Magraon Andreea

12.01.2011, 14:23 38

Operatorul telecom Romtelecom va furniza împreună cuintegratorul IT Asesoft International şi Asesoft Smart, companiespecializată în implementarea de soluţii audio-video, un sistem decomunicaţii Ministerului de Finanţe în valoare de 850.000 de euro,potrivit unui anunţ publicat pe e-licitatie.ro. Este vorba despreechipamente şi accesorii pentru computere şi echipamente decomunicaţii prin satelit. Contractul a fost atribuit la sfârşitullunii decembrie a anului trecut, asocierea formată din cele treicompanii fiind singurul ofertant.

Contractul este finanţat din fonduri comunitare şi face partedin proiectul de creare a unui sistem naţional de informaţiiprivind vizele, ca parte a strategiei de intrare în spaţiulSchengen.

Asesoft International si Asesoft Smart fac parte din grupulAsesoft, controlat de omul de afaceri Sebastian Ghiţă. Grupul esteunul dintre principalii beneficiari ai afacerilor cu statul, înperioada 2007-2010 încheind contracte de aproape 64 milioane deeuro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO