Business Hi-Tech

Atac Cosmote: 40 de euro reducere la mobil, pentru clienţii care vin cu un număr din alte reţele

Atac Cosmote: 40 de euro reducere la mobil, pentru...

Autor: Adrian Seceleanu

16.01.2013, 19:25 3689

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, le oferă clienţilor care îşi mută un număr de telefon cu abonament din alte reţele reduceri la preţul telefoanelor mobile achiziţionate de până la 40 de euro, au precizat pentru ZF reprezentanţii companiei.

“Cosmote România oferă un discount suplimentar pentru clienţii care deţin abonamente în alte reţele şi doresc să-şi porteze numerele către serviciul cu abonament Cosmote. Astfel, operatorul pune la dispoziţie următoarele discount-uri: 40 de euro (fără TVA), în cazul contractelor încheiate pe 1 an şi 30 de euro (fără TVA), în cazul contractelor încheiate pe 2 ani”, au spus oficialii companiei.

“Clienţii pot utiliza acest discount suplimentar pentru scăderea preţului telefonului achiziţionat cu abonament sau pentru a achiziţiona alte produse din magazin”.

Compania a lansat această ofertă la finele anului 2011 şi a păstrat-o activă până în acest moment, au precizat reprezentanţii companiei.

Pe de altă parte clienţii care deţin cartele preplătite în alte reţele şi care doresc să-şi porteze numerele către serviciul cu abonament Cosmote sunt disponibile preţurile din oferta standard pentru activări noi, conform reprezentanţilor companiei.

Cosmote este al treilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, şi are aproximativ 6,4 milioane de clienţi, dintre care circa 1,6 milioane au abonament. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO