Business Hi-Tech

Avitech si-a bugetat pentru anul viitor un plus de 38%

18.10.2007, 20:51 34

Compania Avitech, furnizor local de solutii de tip videoconferinta, estimeaza atingerea unei cifre de afaceri de 20 mil. euro in 2008, cu 38% peste nivelul de 14,5 mil. euro anticipat pentru sfarsitul acestui an.
Compania a raportat anul trecut o cifra de afaceri de 9,7 mil. euro, depasind cu circa 700.000 de euro tinta propusa initial.
Cresterea va fi sustinuta de dezvoltarea liniilor de business existente, nexistand o directie care sa contribuie semnificativ la aceasta apreciere, a declarat Andi Segal, IT & System Integration Manager al Avitech. Compania a castigat de curand un contract in valoare de circa 400.000 de euro cu Ministerul Justitiei, pentru a furniza 104 sisteme de videoconferinta utilizate in cadrul programelor de protectie a martorilor.
Printre proiectele anterioare care au contribuit la cresterea veniturilor companiei se numara implementarea de echipamente de videoconferinta in cadrul Inspectoratului General al Politiei, proiect estimat la aproximativ 400.000 de euro, precum si alte implementari in cadrul unor companii precum Vodafone, Rompetrol, Romtelecom sau Orange.
Avitech are in prezent peste 160 de angajati, printre care se numara 93 de ingineri si tehnicieni. Compania detine, pe langa sediul central din Bucuresti, si centre de suport tehnic in Cluj-Napoca si Iasi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO