Business Hi-Tech

Axigen a devenit partener Sun Microsystems

06.03.2007, 18:58 15

Axigen, producatorul de solutii de mesagerie electronica membru al grupului Gecad, a semnat un parteneriat tehnologic la nivel international cu Sun Microsystems, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata internationala IT.
"Suntem increzatori ca tehnologiile dezvoltate de Sun Microsystems vor contribui la cresterea cotei de piata a solutiilor AXIGEN pentru aplicatiile critice de afaceri", a declarat Anca Stancu, consultant vanzari la Sun Microsystems Business De-velopment Romania. Primele versiuni comerciale ale serverului Axigen pentru platformele care utilizeaza sistemul de operare Solaris, produs de compania americana, au fost lansate la mijlocul anului trecut. In prezent, cea mai recenta versiune a serverului de posta electronica, 3.0, se afla in perioada de testare publica.
"Unul dintre beneficiile principale ale parteneriatului nou incheiat este recunoasterea oficiala a stabilitatii si fiabilitatii solutiei dezvoltate de compania noastra pentru platformele Sun", a precizat Oana Bornaz, director executiv al Axigen.
Grupul Gecad a anuntat anterior ca se va concentra pe extinderea prezentei pe piata internationala, considerand ca resursele pietei IT locale sunt prea mici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO