Business Hi-Tech

BitDefender este distribuit in Canada de retailerul Staples

30.03.2007, 19:33 20

BitDefender, divizia de securitate a datelor a grupului Softwin, a anuntat semnarea unui acord cu retailerul canadian Staples, proprietarul lanturilor de magazine Stamples Business Depot si Bureau En Gros. Ca urmare a parteneriatului, produsele companiei vor fi prezente in cele 270 de magazine care compun reteaua Stamples.
"Acest acord ne permite sa ne extindem puternic prezenta in Canada si va contribui in mare masura la atingerea obiectivelor in aceasta tara", a declarat Kirk Matsuo, director vanzari retail BitDefender pentru America de Nord. Cele 270 de magazine Staples din Canada se vor adauga celor peste 5.000 de locatii, din cinci continente, in care produsele BitDefender sunt prezente. BitDefender a semnat anul trecut un parteneriat cu lantul de retail din SUA Tech Data.
BitDefender, clasat in 2005 pe locul 6 in lume pe segmentul antivirus pentru zona consumer, este cel mai raspandit produs romanesc IT din lume, conform IDC. Valoarea vanzarilor generate anul trecut de tehnologiile BitDefender a fost de 60 mil. $ (la nivelul preturilor retail). In conturile Softwin ajunge o parte din aceasta suma, din care se retin comisioane si alte tarife agreate de companie cu partenerii sai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO