Business Hi-Tech

Blackberry Playbook – primele impresii la MWC 2011

Blackberry Playbook – primele impresii la MWC 2011
16.02.2011, 13:28 47

Blackberry Playbook pare cea mai tare tabletă la ora actuală.Păcat că sistemul de operare dezvoltat de către RIM nu preastârneşte entuziasm în Europa, scrie go4it.

Primul lucru, un control cu totul original. Iniţial, am statblocat câteva minute încercând să schimb ceva pe display. Mai apoi,mi-am dat seama că totul se bazează pe utilizarea marginiiecranului. Concret, tragi din centrul display-ul către partea desus - închizi aplicaţia. Tragi dinspre marginea de jos în sus,aduci în faţă meniul principal.

Task manager-ul este incredibil de avansat. Practic poţi urmăritoate aplicaţiile cum rulează în timp real. Într-o mică fereastrăvezi cum fac frag-uri boţii de Quake 3 pe spinarea ta, în alta vezicum rulează clipul de pe YouTube, în alta vezi filmul din MediaPlayer. Toate procesele decurg fluent şi nu îngreunează sistemulmai mult decât o face deschiderea simultană fără vizualizareaavansată. Închiderea unei aplicaţii se face apăsând pe butonul dindreapta jos al ferestrei sau trăgând de fereastra cu pricina înmarginea de sus.

Go4it.ro transmite LIVE de laWorld MobileCongress.Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile lacald.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO