Business Hi-Tech

Bogdan Hebean, managing director, Realworld Eastern Europe: Estimăm afaceri între 3,4 mil. euro şi 3,8 mil. euro în 2022. Avem multe proiecte pe care trebuie să le închidem

Bogdan Hebean: Jucătorii din piaţă sunt interesaţi de soluţii mai avansate de automatizare, care să consolideze iniţiativele deja începute. Nu în ultimul rând, companiile caută soluţii care să reducă costurile cu energia electrică.

Bogdan Hebean: Jucătorii din piaţă sunt interesaţi de soluţii mai avansate de automatizare, care să consolideze iniţiativele deja începute. Nu în ultimul rând, companiile caută soluţii care să reducă costurile cu energia electrică.

Autor: Alexandra Cepăreanu

02.12.2022, 12:00 167

♦ Realworld Eastern Europe (REE) a închis anul 2021 cu afaceri de peste 3,2 mil. euro, plus 7% ♦ În cadrul companiei lucrează în prezent o echipă ce numără 51 de angajaţi şi colaboratori

Compania Realworld Eastern Europe (REE), care dezvoltă şi livrează soluţii de gestionare a mentenanţei şi de digitalizare în zona GIS (Sistem Informaţional Geografic), a închis anul 2021 cu afaceri de peste 15,9 milioane de lei (3,2 milioane de euro), în creştere cu aproximativ 7% faţă de anul precedent, iar pentru finalul anului în curs reprezentanţii estimează o creştere între 7% şi 20% a cifrei de afaceri.

„Cifra de afaceri din 2021 a fost cu 7% peste veniturile realizate în 2020, ceea ce a fost foarte bine ţinând cont de faptul că, în 2020, am avut cea mai mare creştere YoY – year over year, de 43%. Anul acesta, deşi mai sunt doar câteva săptămâni, avem multe proiecte pe care trebuie să le închidem. Astfel, estimăm că cifra de afaceri a companiei se va situa între 17 mil. lei  (3,4 mil. euro) şi 19 mil. lei (3,8 mil. euro)”, a spus pentru ZF Bogdan Hebean, managing director în cadrul Realworld Eastern Europe, parte a holdingului olandez Realworld Systems.

El a adăugat că portofoliul Realworld Eastern Europe acoperă domeniul vast al transformării digitale – compania furnizează servicii profesionale şi produse GIS pentru organizaţiile care dezvoltă şi exploatează reţele şi infrastructuri distribuite geografic, precum: telecomunicaţii, alimentare cu apă şi canalizare, transportul şi distribuţia energiei electrice şi a gazului -, iar în prezent acesta este format din aproximativ 10 clienţi, din care jumătate sunt activi în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro