Business Hi-Tech

Braiconf isi administreaza activitatea cu soft WizRom

11.12.2002, 00:00 83

Furnizorul de solutii IT pentru managementul afacerilor, WizRom Software, a finalizat prima etapa a unui proiect de implementare a sistemului WizRom EMS (Enterprise Management System - Sistem pentru managementul intreprinderii) la Braiconf SA, producator brailean de confectii pentru piata locala si cea externa.
Investitia societatii Braiconf in aceasta prima etapa a proiectului s-a ridicat la 47.000 de dolari, suma ce se va amortiza printr-o mai judicioasa folosire a materiei prime si un control eficient al activitatii firmei.
A‚"Am implementat modulele de contabilitate, gestiune si management ale sistemului WizRom EMS intr-o perioada de numai cinci luni", afirma Cristian Udrescu, director general al companiei WizRom.
WizRom EMS este o solutie informatica, complet integrata, care permite un control riguros asupra gestiunii materiilor prime si a produselor finite. Noul sistem a permis societatii Braiconf sa treaca la un sistem de raportare contabila adaptat standardelor internationale.
Braiconf, cu o traditie de peste 50 de ani in industria textila, este unul dintre liderii producatorilor de confectii din Romania, mai mult de 90% din productia sa fiind absorbita de pietele externe.
A‚"Intr-o etapa viitoare, Braiconf intentioneaza sa extinda informatizarea si in ceea ce priveste urmarirea comenzilor pentru clientii interni si externi si a productiei. De asemenea, compania urmareste sa implementeze un modul de evidenta a resurselor umane si de salarizare tot prin intermediul parteneriatului cu WizRom", a declarat Anica Nisioi, director deneral al companiei Braiconf.
WizRom Software a fost creata in 1992 ca reprezentanta pentru Romania si Europa de Est a unor firme de software internationale precum WizSoft Inc, Eshbel Technologies si Retalix. Firma a implementat solutii informatice in la peste 1.000 de clienti, produsele sale avand in prezent in jur de 10.000 utilizatori.
Portofoliul companiei WizRom include o gama larga de solutii si aplicatii pentru gestiunea intreprinderilor cum ar fi WizCount, sistem de contabilitate si management financiar, WizPro, solutie care se adreseaza companiilor orientate catre activitati de productie, servicii si proiecte si solutia de salarizare si management de personal WizSalary.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO