Business Hi-Tech

Campanie de abonare la Romtelecom: cu ce oferte vine compania

Autor: Adrian Seceleanu

11.04.2012, 23:30 856

Romtelecom, numărul doi pe piaţa locală de servicii de televiziune şi internet pe linii fixe, a lansat o nouă campanie de abonare, prin care le oferă clienţilor reduceri ale tarifelor de listă dacă semnează contracte pe unul sau doi ani pentru pachete care să includă minim două servicii.

"Începând din 13 aprilie 2012, clienţii care aleg pachetele de televiziune, voce fixă şi internet de la Romtelecom pot să facă economii de 300 lei (TVA inclus) pentru orice contract încheiat pe o perioadă de 2 ani, beneficiind şi de un telefon fără fir, inclus", potrivit oficialilor Romtelecom.

Pachetele sunt disponibile în 12 variante care cuprind două sau trei produse. Toate pachetele includ abonamentul maxim de televiziune cu 119 canale, Dolce iMaxim (pe tehnologie IPTV), respectiv Dolce Maxim (prin satelit) cu 99 canale, şi voce fixă sau voce fixă şi internet, menite să permită personalizarea ofertei în funcţie de nevoile efective ale unei gospodării.

"Clientul care optează pentru noile oferte Romtelecom va economisi pe parcursul perioadei contractuale de doi ani 300 lei (71,12 euro, TVA inclus), provenind din reducerea abonamentelor aferente primului an de contract şi din contravaloarea chiriei telefonului fără fir pentru 24 de luni.

Preţurile pachetelor încep de la 11,93 euro/lună, cu TVA, pentru primul an de contract, pentru pachetele de două servicii, de televiziune şi voce (care includ Dolce Maxim/Dolce iMaxim şi Voce Fix 100), şi de la 14,41 euro/lună, cu TVA, pentru pachetele de trei servicii. Echipamentul aferent serviciului de televiziune se oferă în chirie, cu plata lunară începând cu 1,74 euro, cu TVA".

"Noile pachete de primăvară vin cu avantajul de a avea acces la cât mai multe canale de televiziune, indiferent de opţiunile individuale ale clienţilor pentru internet şi voce", explică Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidenţial, al Romtelecom.

Noua ofertă este disponibilă clienţilor rezidenţiali noi şi existenţi, dar aflaţi în afara perioadei minime contractuale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO