Business Hi-Tech

Cea mai scumpă consolă Xbox One se vinde în Marea Britanie. E placată cu aur de 24 de carate

Cea mai scumpă consolă Xbox One se vinde în Marea...

Autor: Octavian Calei

17.12.2013, 16:10 389

Retailerul britanic Harrods, cunoscut pentru comercializarea de produse exclusiviste la preţuri extrem de piperate, a lansat o versiune de consolă Microsoft Xbox One placată cu aur de 24 de carate, scrie site-ul Yahoo.com

Consola are un preţ de 6.000 de lire sterline (7.100 euro) şi nu are nimic deosebit faţă de un Xbox de serie, în afara faptului că este placată cu aur şi este livrată fără niciun joc.

Magazinul Harrods a mai scos la vânzare şi o carcasă de iPhone cu diamante încrustate în valoare de 111.000 dolari, un tricou pentru bărbaţi la 45.000 de dolari şi o cutie cu ciocolată decorată cu diamante al cărei preţ este de 10.000 de dolari.

Xbox One nu este singura consolă care a avut parte de un tratament de lux. În 2009, Computer Choppers a decorat cinci console PlayStation 3 cu aur şi embleme din diamant. Preţul unei astfel de console a fost de 9.000 de dolari.

Alte firme, precum Custom Choppers, plachează cu aur orice dispozitiv la cererea clientului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO