Business Hi-Tech

Compania IT Luxoft ajunge la 2.500 de angajaţi în România, din care jumătate lucrează remote, şi deschide spaţii de coworking în Cluj-Napoca şi Iaşi

Compania IT Luxoft ajunge la 2.500 de angajaţi în...

Autor: Roxana Rosu

19.12.2022, 10:55 566

Luxoft România, filială deţinută integral de DXC Technology şi una dintre cele mai mari companii de dezvoltare software şi soluţii IT din România, şi-a mărit în ultimii ani echipa şi încheie 2022 cu un număr de 2.500 de angajaţi.

În ultimii doi ani, compania  a implementat sistemul de lucru remote, ceea ce i-a permis accesul la forţa de muncă din toate oraşele, astfel că echipele au fost mărite cu angajaţi din întreaga ţară. Recent, Luxoft a pus la dispoziţia echipelor din Cluj si Iaşi două birouri de coworking.

Din totalul angajaţilor, jumătate locuiesc în Bucureşti şi judeţul Ilfov, în timp ce restul sunt angajaţi în regim full-remote, lucrând din alte oraşe din ţară.

Luxoft România vrea să continue extinderea şi în 2023, având aproximativ 250 de poziţii deschise în cadrul companiei, iar peste 60% dintre acestea presupun exclusiv muncă de acasă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO