Business Hi-Tech

Conţinut video de 48 de ore este postat la fiecare minut pe YouTube

Conţinut video de 48 de ore este postat la fiecare minut pe YouTube

Autor: Ştefan Vrabie

26.05.2011, 23:37 311

YouTube, site-ul de videosharing deţinut de Google, cel mai maremotor de căutare din lume, într-un raport făcut public săptămânaaceasta, arată că filmele video puse pe site au crescut cu mai multde o treime în ultimele şase luni, şi conţinut video de mai mult de48 de ore este pus pe site în fiecare minut, scrie cotidianul TheTelegraph. Oficialii YouTube au spus că site-ul primeşte acum pestetrei miliarde de vizualizări pe zi.

"Pentru ultimii şase ani am crescut şi am evoluat în încercareanoastră de a împinge conţinutul video pentru a oferi o cât mai bunăexperienţă posibilă pentru utilizator", au declarat oficialiicompaniei. Pe parcursul anului trecut compania a mărit lungimeamaximă a unui clip de la 10 minute la 15 minute.

Ea s-a extins, de asemenea, şi pe alte categorii de video, de laclipuri generate de utilizatori până la închiriere de filme decinema. Luna trecută Google a raportat că are de gând săinvestească 100 de milioane de dolari în YouTube pentru creareaunor programe originale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO