Business Hi-Tech

Cosmote relansează oferta de internet pe cartelă

Autor: Adrian Stefan Seceleanu

13.10.2010, 17:15 124

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală detelefonie mobilă, a introdus o nouă extraopţiune pentru serviciilede internet mobil şi a mărit traficul de date inclus pentru uneleplanuri tarifare, a anunţat compania.

Cosmote a introdus o nouă extraopţiune, cu un cost de 7 euro pelună, care asigură un un trafic de date de 1,5 GB pe lună la vitezede până la 21,6 Mbps. Pe de altă parte, compania a mărit traficulde date inclus pentru extraopţiunea de o lună de internet, de la1,5 GB la 3GB, menţinând tariful la 10 euro pe lună.

Serviciile 3G ale Cosmote sunt disponibile în prezent înaproximativ 3.300 localităţi din întreaga ţară.

Serviciul preplătit Cartela Internet de la Cosmote România seadresează utilizatorilor care folosesc internetul mobilocazional.

Serviciul de internet în bandă largă este disponibil în douăpachete start: Cartela Internet, un pachet ce conţine o cartelăSIM, disponibil la 10 euro (fără TVA), sau pachetul dedicat de dateCartela Internet şi modem 3G, care conţine un modem 3G ce oferăacces la internet cu viteze de până la 7,2 Mbps şi o cartelă SIM cu10 euro credit, la preţul de 179 de lei (cu TVA). După ce traficuliniţial disponibil în cadrul extraopţiunii este consumat, clienţiivor putea continua navigarea pe internet, traficul suplimentarfiind tarifat cu 0,01 euro/MB.

Cosmote concurează cu Orange, Vodafone şi RCS&RDS pesegmentul de oferte de internet preplătit. Cosmote deţine şicompania Zapp, care oferă de asemenea servicii de datepreplătite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO